Werken bij Thermen Barendrecht betekent werken voor het mooiste en meest luxueuze wellnessresort van Nederland. Iedere dag staat ons team klaar om onze gasten te onthalen voor een dag voor beleving, ontspanning en rust. Samen hebben wij maar 1 doel: iedere gast de meest unieke en onvergetelijke wellnesservaring bieden die er bestaat. Met plezier, passie en persoonlijke aandacht.

Thermen Barendrecht is een prachtig en zeer stijlvol en volledig gerenoveerd wellnessresort. Het resort is een waar luxeparadijs voor een ultieme wellnesservaring op sterrenniveau. Iedere gast wordt persoonlijk welkom geheten. De incheck wordt op een persoonlijke manier gedaan door met de gasten plaats te nemen in de lounge en met een welkomstdrankje wordt het programma van die dag doorgenomen. Hierna kan de gast zich laten onderdompelen in alle luxe.

Genieten van de prachtige faciliteiten, bijzondere wellnessrituelen en weldadige massages en beautybehandelingen. In het restaurant worden alle gerechten aan tafel geserveerd, soms met live tafelbereidingen. De gast kan er namelijk ook voor kiezen plaats te nemen aan de Teppanyaki. De Teppanyaki-chef bereidt hier live vis-, vlees- en vegetarische gerechten en zorgt voor een culinaire ervaring op sterrenniveau. Met het team zorgen wij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke, unieke en vooral ontspannende wellnessdag ervaart en volledig uitgerust met een unieke ervaring rijker weer huiswaarts keert.

Wilt u deel uitmaken van ons inspirerende team en kunt u niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Bekijk dan onze vacatures en hopelijk verwelkomen wij u binnenkort voor een kennismaking.